Bungalow

Omgeving

Excursies

Route

Prijzen

Reserveren

Zonder aan te melden direct besparen op uw telefonie naar het buitenland.

       

LVQ biedt u de mogelijkheid uw vakantie te vieren in de wonderschone Belgische Ardennen. De bungalow ligt slechts een half uurtje rijden van de stad Luik en is ideaal voor ouders en kinderen.

De bungalow is voorzien van verwarming en balkon/terras met meubelen en een kleuren tv met kabelaansluiting met diverse nederlandstalige zenders. De bungalow (circa 74 m2) biedt plaats aan maximaal 6 personen en heeft een eigen prive parkeerplaats.
 
In het park is er voor u en uw kind(eren) van alles te doen: voetbal, tennis, volleybal, zwemmen en een speeltuin voor de allerkleinsten. De mensen van de receptie spreken zowel Nederlands als Frans. In de bar kunt u gezellig bijkletsen en om lekker af te koelen neemt u een duik in het overdekte zwembad. Voor de kleine boodschappen kunt u direct terecht in onze minishop.

 

 

 

 

In de nabije omgeving van de bungalow is er nog veel meer te doen: kanovaren, vissen, golven, paardrijden, moutainbiken of ontspannend wandelen op n van de prachtige wandelroutes. In de winter kunt u er in de directe omgeving langlaufen en skin.

Genoeg activiteiten voor een avontuurlijke vakantie!
In het zomerhoogseizoen is er een actief recreatieprogramma voor jong en oud.

Klik hier voor meer foto's.

 
       
2006 LVQ.nl

Homepage | Contact

This site is hosted and maintained by Live Consultancy.